Tuinrealisatie

Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of renovatie, wij verzorgen het project van A tot Z. Jouw exclusieve droomtuin start bij ons.

Van A tot Z

Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of renovatie, wij verzorgen het project van A tot Z. Het begint allemaal bij een persoonlijk gesprek met onze tuinarchitect. Dit kan bij ons of bij jou thuis. We nemen je graag mee in het proces van ontwerp tot realisatie van jouw exclusieve tuin die niets te wensen over laat.

Voor ons is geen uitdaging te groot. Met passie, creativiteit en doorzettingsvermogen stoppen we niet tot we zelf tevreden zijn.

Dit doen we

tuin leeghalen / tuin afvoeren / grondwerk / bestrating / gras / vijvers / schuttingen / beplanting / verlichting / vlonders

Aanpak

Afspraak

Vertel ons je ideeën en wensen voor je nieuwe exclusieve tuin. We luisteren naar je en geven advies.

Tekening

Wij werken een concept uit dat aansluit op je wensen en bespreken deze met je.

Offerte

Je ontvangt een overzichtelijk en duidelijk voorstel voor je nieuwe tuin. Vragen beantwoorden we direct.

Aan de slag!

Tijd om je nieuwe droomtuin te realiseren. We plannen alles in en gaan met plezier aan de slag.

"Positieve ervaring met Woodfeature! Jonge, ondernemende kerels die netjes werken en een mooie tuin afleveren. Zijn allround: van straatwerk tot beplanting en timmerwerk zoals schuttingen. Aanrader!"

Tjeerd Putters

Hardinxveld-Giessendam

"Erg tevreden! Complete tuin aangelegd. Vakkundig bedrijf."

Willem de Ruiter

Hardinxveld-Giessendam

"De mannen van Woodfeature hebben hart voor hun werk. Dat merk je aan de kwaliteit van werken en na oplevering nog even komen kijken of alles er nog netjes bij ligt. En dat alles tegen een scherpe prijs. Ze zijn ook nog eens prettig in de omgang!"

Jaap-Willem P.

Hendrik-Ido Ambacht

Bekijk dit ook